Vill du sälja din bostad i Surahammar? Vänd dig till Pax Fastighetsförmedling

Vår erfarenhet och kunskap om Surahammar är din trygghet när du vill sälja din bostad. Med över 150 års erfarenhet av mäkleri har vi utvecklat och förenklat säljprocessen för att göra det så smidigt som möjligt för dig.

Processen är enkel och välplanerad, från det första mötet till objektsbeskrivningen, inredningen och fotograferingen av bostaden, presentationerna och visningarna samt slutligen budgivningarna och de sista administrativa delarna av bostadsaffären. Våra fastighetsmäklare i Surahammar sköter majoriteten av arbetet åt dig för att din bostadsförsäljning ska ske så smidigt som möjligt.

En av de största fastighetsförmedlarna i Surahammar

Det finns många fördelar med att vända sig till oss när du vill sälja din bostad i Surahammar. Först och främst känner vi till staden och närliggande områden väl, från skolor och förskolor till kommunikationsmöjligheter och utvecklingsplaner. Vi har även kontakt med flera intressenter som kanske är på jakt efter en bostad precis som din.

Naturligtvis annonserar vi även ut bostaden, både via skyltar, tidningsannonser och via internet. Vi säkerställer att bostaden presenteras på bästa möjliga sätt med hjälp av duktiga inredare och fotografer. Självklart finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och funderingar, både från köpare och säljare. Resultatet talar för sig, över 10 000 sålda bostäder och ännu fler nöjda kunder.

Låt oss på Pax Fastighetsförmedling ta hand om allt

Det finns otaliga detaljer att ta hand om vid en bostadsförsäljning, från fastighetsekonomi till skatt och juridik. Våra erfarna mäklare från Surahammar säkerställer att allt går rätt till från början till slut, exempelvis genom att kontrollera köparens banklån eller hjälpa dig lösa dina egna banklån samt hjälpa till när det kommer till deklareringen av bostadsförsäljningen.