Sälj din bostad i Västerås genom oss –
Pax Fastighetsförmedling

Funderar du på att sälja ditt hem? Då vill du naturligtvis att försäljningen ska ske på ett enkelt och smidigt sätt. Vi på Pax Fastighetsförmedling låter  esultaten tala för sig. Med över 10 000 sålda bostäder och mer än 150 års erfarenhet av mäkleri har vi gott om erfarenhet att sköta din bostadsförsäljning från början till slut. Vi är Västerås största fastighetsmäklare och vi står redo att hjälpa dig med din bostadsförsäljning redan idag.

Vi förenklar en komplicerad affär

Att sälja en bostad är mer komplicerat än vad de flesta tror. Med hjälp av våra fastighetsmäklare i Västerås kan du säkerställa att din bostadsförsäljning utförs på ett korrekt och smidigt sätt.
Det finns många stora och små faktorer att ha koll på, från bostadsmarknaden och bostadsvärderingen till eventuella försäkringar, annonsering, visningar, finansiell kontroll av köparen samt allt som har att göra med banklån och skatter.
Vi håller dig i handen igenom hela processen och ser till att du känner dig trygg med affären. Våra duktiga mäklare i Västerås har lång erfarenhet av att hantera både visningar, förhandlingar, skattedeklarationer och allt som berör bostadsförsäljningen.

Med oss kan du göra en god affär

I slutändan är det bara en sak som är viktig, att du är nöjd med din bostadsaffär. Vänd dig till Västerås största fastighetsmäklare och se till att du får de bästa förutsättningarna för att sälja din bostad. Om du går i tankarna på att sälja ditt hem, ta kontakt med oss så kan vi tillsammans gå igenom hur det fungerar och vad du kan förvänta dig. Vi kan även utföra en fri värdering av ditt hem, ett bra sätt att påbörja processen.
Sälj ditt hem med vår hjälp, vi på Pax Fastighetsförmedling ser fram emot att hjälpa dig lyckas med din bostadsaffär.