Rymlig trerumslägenhet med bra planerad boyta i en mycket bra förening på barnvänliga gryta. Egen ingång i markplan. Balkong med utsikt över innergård och lekplats. Bredband och kabel tv ingår i avgiften. Bra förrådsutrymmen.

Karta

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fakta

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Västerås
Stad:
Västerås
Område:
Önsta Gryta
Postnummer:
722 43
Boarea:
88.5 Kvm (enligt föreningen)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Lägenhetsnr:
7-2060-2-3-5
Lägenhetsnr LMV:
1001
Våning:
2
Hiss:
Nej
Avgift:
4309 kr/mån
Ingår i avgiften:
Kabel-TV, Värme, Vatten
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
127
Energiprestanda:
127 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2009-06-07
Förening:
HSB Brf Fågeljakten
Org.nr:
7780003005
Byggnad
BalkongFörråd finns vid garagen.Utvändigt förråd utanför entrén.Separat kö till garage. P-plats finns att tillgå. Bastu, gemensamhetslokal och tvättstuga i separat byggnad.Bredband via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Kabel-tv via Com Hem.Boulebana, gemensamma utemöbler på gårdarna, grill, redskapsbod med gräsklippare och trädgårdsredskap samt ett snickarrum.
Allmän information
Föreningens fastigheter Fågeljakten 2 och 3 byggdes 1979-1980. På fastigheten finns 7 bostadshus med adresserna Labradorvägen 2-112. 56 bostäder, 43 garageplatser och 30 parkeringsplatser. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i försäkringsbolaget Trygg-Hansa och inkluderar bostadsrättstilläggsförsäkring.
Övriga utrymmen i föreningen
Till bostadsrätten hör 2 st förråd. Bastu, gemensamhetslokal och tvättstuga i separat byggnad. Boulebana, gemensamma utemöbler på gårdarna, grill, redskapsbod med gräsklippare och trädgårdsredskap samt ett snickarrum.
Tv/Internet
Bredband och Ip-telefoni via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Kabel-tv via Comhem, basutbud ingår i aviften.
Parkering
Garage i separat länga. P-plats med el. Separat kö via brf, ingen lång kö till garagen, p-plats med el finns ledigt förnärvarande. P-plats för gäster finns.
Önsta Gryta
Området Önsta Gryta är ett utpräglat villa- och radhusområde med bostads- och äganderätter. Önsta byggdes främst ut under 80- och 90 talet men har även kompletterats med nya hus under senare tid. Här är det nära till naturen och fina friluftsområden. I området finns motionsspår och även en fin idrottsanläggning.   Service I området finns ett litet centrum med närbutik, apotek och restaurang. Till Stenby köpcentra tar det ca 5 minuter med bil. Till Erikslunds köpcentra är det ca 10 minuters bilväg.   Kommunikationer Avstånd till city ca 5-6 km Buss till city ca 15 min Cykel till city ca 10-15 min

Visningar

Ansvarig Mäklare
Henric Björkman
Henric Björkman
Registrerad Fastighetsmäklare