Entré mot innergård
Baksida
Öppen planlösning på entréplan
Kök med matplats
Matplats
Kök
Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen
Del i vardagsrum
Badrum på entréplan
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3/allrum
Badrum nedre plan
Badrum nedre plan
Entré från garage på nedre plan
Entré från de privata parkeringsplatserna
Innergård
Innergård
Omgivning
Omgivning

Nu ges tillfälle att förvärva ett av de populära stadsradhusen i Östra hamnen! Bostaden är i exceptionellt skick och med en optimal planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Här finns två uteplatser, en i sydväst samt en vid entrén båda med plattsättning samt gräsmatta. Tillåter inte vädret utevistelse så finns även en inglasad balkong om ca. 8 kvm. Härlig, grönskande innergård med ett flertal sittplatser samt lekplats för de yngre. Och kanske det bästa av allt, två bilplatser i garaget som nås direkt från nedre plan följer med radhuset!

Här bor du med bästa tänkbara läge nära Mälarens vatten och med endast några få minuters promenad till såväl Centralstationen som till Västerås citykärna. Endast ett stenkast bort från hemmet kan du njuta av de omåttligt populära restaurangerna Kajplats 9, Pråmen, Kajens café, Agrill och Magasinet, flera med whiteguide-utmärkelser.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Rumsbeskrivning

Husets två plan ger utrymme för hela 4 rum och kök. På entréplan finner du kök med stor matplats och med en öppen planlösning mot vardagsrum, ett av husets badrum samt utgång till den väl tilltagna balkongen som är inglasad. Luftig och ljus känsla tack vare de stora fönsterpartierna och en härlig takhöjd. På nedre plan finner ni de tre sovrummen varav det ena har en väl tilltagen walk-in-closet. Här finns också ett stort badrum med hörnbadkar och tvättavdelning. Från nedre plan nås bilen smidigt via utgång till garaget. 

År 2018 genomfördes en större renovering då följande gjordes:

-Samtliga parkettgolv slipades och lackades
-Den inglasade balkongen försågs med heltäckande antracitgrå mjuk matta
-Samtliga skåp, luckor, bänkar och handfat byttes i nedre badrummet. Även blandarna byttes i handfat och bad/dusch, samt ny slang och nytt duschmunstycke i badkaret. Badkar/dusch försågs med ny draperi-skena. Tvättmaskin och torktumlare byttes mot helt nya maskiner av bra kvalitet.
-I köket byttes alla bänkskivor samt även diskho och blandare. Köksfläkten byttes.
-Alla väggar och tak målades om i hela radhuset. Även trappen målades, liksom allt träarbete kring trappen (räcken och spaljéer).

Karta

Planlösning

Entréplan
Entréplan
Nedre plan
Nedre plan

Fakta

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Västerås
Stad:
Västerås
Område:
Östra hamnen
Postnummer:
722 10
Boarea:
117 Kvm (enligt föreningen)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2007
Fönster:
3-glas
Balkong:
Inglasad balkong om ca. 9 kvm i sydväst, plattlagd uteplats på nedre plan i sydväst samt en uteplats med gräsmatta vid radhusets entré
Förråd:
Två förråd utomhus i direkt anslutning till radhuset, ett på respektive sida samt ett förråd i föreningens gemensamma utrymmen
Uppvärmning:
Centralvärme
Avgift:
6167 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
400 kr/mån
4800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
Förening:
radera SBC Mälartorget 4
Föreningen

Föreningen brf Mälartorget 4 har mycket god ekonomi. Månadsavgiften är sänkt med 5% från och med 1/7 2020 och är från detta datum 6 167 kronor per månad. Eftersom föreningen har mycket god ekonomi är fler avgiftssänkningar möjliga i takt med att föreningen amorterar ytterligare på sina lån. Just nu amorterar föreningen på lånen i hög takt.

Det finns en fin gästlägenhet i föreningen som kan hyras obegränsat för en symbolisk avgift.
Föreningen har även en gemensam tvättstuga, hobbyrum samt cykelrum. 

Parkering

Till radhuset hör två parkeringsplatser i det gemensamma garaget. Dessa är belägna direkt utanför ingången på nedre plan. Avgiften för de två parkeringsplatserna är 630 kr/månad (inkluderar båda platserna). 

Närområdet

I Östra Hamnen kan du njuta av de omåttligt populära restaurangerna Kajplats 9, Pråmen, Kajens café, Agrill och Magasinet, flera med whiteguide-utmärkelser. 

Västerås centrum, med all dess service ligger endast på 10-minuters gångavstånd. Centralstationen når du på ett par minuters promenad och du kan vara i Stockholm inom en timme. 

Området är perfekt för alla slags naturupplevelser och aktiviteter året runt. Om sommaren finns sol, bad och båtliv. På vintern kan du åka skridskor eller ta en härlig promenad på den plogade banan på Mälaren eller skidor i fina spår på Björnö som ligger lite längre österut. En bit bort finner du Lögarängsbadet samt Lögastrand med sin populära sandstrand, stora gräsytor, lekpark och vollybollplaner. 

Intresseanmälan

Ansvarig Mäklare
Nathalie Cedervall
Nathalie Cedervall
Registrerad Fastighetsmäklare
Entré mot innergård
Baksida
Öppen planlösning på entréplan
Kök med matplats
Matplats
Kök
Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen
Del i vardagsrum
Badrum på entréplan
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3/allrum
Badrum nedre plan
Badrum nedre plan
Entré från garage på nedre plan
Entré från de privata parkeringsplatserna
Innergård
Innergård
Omgivning
Omgivning