startklar_hero

Förbered att sälja – så är vi redo när du är det

När förutsättningarna förändras är det skönt att ha förberett försäljningen. Då kan det gå riktigt fort från att du bestämt dig tills att de första spekulanterna kommer på visning. Oavsett om du vet när det är dags eller inte är det skönt att ha allt klart.
Vi hjälper dig redan nu, helt kostnadsfritt. Så är vi redo när du är det.

Fri värdering av bostaden

Vi går igenom ditt område, din bostads förutsättningar, skick och rådande marknadsläge. Utifrån det tar vi fram ett troligt försäljningspris, en marknadsvärdering, om bostaden skulle säljas just nu.

Fotografering

För att ta fram säljmaterial behöver vi fotografera din bostad. Vi går igenom vad som behöver göras inför fotograferingen och kan självklart bistå med praktisk hjälp som styling och städning.

Komplett bostadsbeskrivning

Vi tar fram en beskrivning av din bostad för användning i mäklarprospekt och på webben. Självklart får du godkänna all information och texter.

Genomgång av skattekonsekvenser

När du säljer en bostad omfattas du av reglerna kring beskattning av vinsten. Vi går igenom gällande skatteregler och gör en beräkning av vinstskatten.

Genomgång av skattekonsekvenser

När du säljer en bostad omfattas du av reglerna kring beskattning av vinsten. Vi går igenom gällande skatteregler och gör en beräkning av vinstskatten.

Exponering och marknadsföring när det är dags

När du är redo har vi allt material vi behöver för att marknadsföra ditt objekt. Självklart får du gå igenom beskrivning och bilder och godkänna inför publicering.

Matchning med spekulantregister

Vi har ett omfattande spekulantregister att matcha din bostad mot. Finns det en spekulant redan innan du bestämt dig för att sälja kontaktar vi dig.

Återkommande värdering av bostaden

Mycket kan hända med marknadsvärderingen på relativt kort tid. Därför gör vi en återkommande värdering av din bostad för att du ska kunna sälja när det är rätt läge.

Påbörja din försäljning med oss redan nu!

Intresseanmälan